Onze verschillende wafelkramen!

Oud-Hollandse kraam

Het is natuurlijk erg aantrekkelijk als uw gasten worden verwend met een verse, warme wafel vanuit een wafelkraam met een authentieke oud-Hollandse uitstraling. Daarom hebben wij een mooie Hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, maar liefst een productie van 600 wafels per uur kunnen halen. Ideaal dus voor beurzen, festivals en andere grote evenementen. Belgische wafels kunnen best geserveerd worden uit een Nederlandse kraam :-)

Meer informatie > Offerte aanvragen >

De wafelkar

Onze unieke wafelkar is klein en neemt zodoende niet teveel ruimte in op uw beursstand, in uw winkel of bij uw feestje. De stroopwafelkar is makkelijk te verrijden en is demontabel (tegen meerprijs) waardoor hij door deuropeningen past van 85cm!

Meer informatie > Offerte aanvragen >

Het Koek & Zopiehuisje

De wintersfeer optimaal uitstralen tijdens uw evenement? Dan is het Koek en Zopie huisje zeer geschikt voor u. Door zijn grote afmeting van 3x2 meter kunnen we er meerdere concepten in zetten en kunnen uw gasten met een nostalgisch gevoel genieten van onze vers bereide wafels en/of andere concepten.

Meer informatie > Offerte aanvragen >

De Wafel-bakfiets

Of wat dacht u van een mooie bakfiets die wij hebben omgebouwd tot een wafelkraam! Een originele en stijlvolle manier om uw gasten te voorzien van een heerlijke verse, warme wafel! De wafelfiets wordt geleverd inclusief benodigdheden en een van onze ervaren stroopwafelbakkers.

Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2008 - 2024 12wafels.nl Onderdeel van Partytools.nl